Friday, September 2, 2011

Ajankohtaista!!!

Kaupat paikkaavat pankkipalveluja

Kauppojen kassoilta on ollut mahdollista nostaa käteistä rahaa etenkin syrjäseuduilla, joista on pitkät matkat lähimmälle pankkiautomaatille tai  pankkiin. Trendin nähdään yleistyvän pankkiautomaattien ja pankkien verkoston supistuessa edelleen kuntakeskusten ulkopuolisilla alueilla. Kaupat paikkaavat jo nykyisellään erilaisten palvelujen puutetta syrjäseuduilla ja nyt mukaan on tulossa myös pankkipalvelut.
Luottokunnan tarjoama uusi Osto ja nosto -palvelu mahdollistaa käteisen nostamisen ostoksen yhteydessä kaupan kassalta Visa- tai MasterCard-korteilla. Pelkkä käteisen nostaminen ei ole mahdollista sillä käteisnoston edellytyksenä on aina, että asiakas ostaa myös tuotteen tai hyödykkeen.
Lue lisää!
Pohjolan Sanomat
Luottokunta 

Aiheesta myös lisää Kaupan Liiton sivuilla!

***********************************************

Kesko ja Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun Liikeakatemia yhteistyöhön

Keskon ja Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulun Kauppiasyrittäjyyspolku- yhteistyömalli tarjoaa  Liikeakatemian opiskelijoille erilaisen vaihtoehdon kauppiasuran aloittamiseen. Torniossa alkanut K-kauppiasyrittäjyysvalmennus on osa tradenomiopintojen kokonaisuutta.
Lue lisää yhteistyömallista Pohjolan Sanomien artikkelista!

**********************************************

Itella hakee yrittäjiä asiamiesposteihin

Asiamiesposteja on Suomessa jo lähes 850, joista pohjoisen osuus on 145. Itellan omia myymälöitä pohjoisessa on vain 14. Itella hakee parahillaan asiamiespostiyrittäjää mm. Sodankylään. Alueilla, joissa Itellan omien myymälöiden asiakasmäärät ovat vähäisiä onkin järkevämpää etsiä sopivaa kumppania esimerkiksi kaupoista. Kauppojen yhteydessä toimivat asiamiespostit tarjoavat myös syrjäseutujen asukkaille pitemmät aukioloajat ja parantavat näin palvelujen saatavuutta omalta osaltaan. Asiasmiespostiyrittäjiksi haluavia kumppaneita valittaessa Itellan pääkriteereinä ovat  liiketoiminnan laatu ja talous, sijainti sekä toimitilat.
Lisää aiheesta mm. Pohjolan Sanomien artikkelissa
Asiamiespostiyrittäjyydestä kiinnostuneen kannattaa olla yhteydessä suoraan Itellaan.
Voit myös lukea lisää Itellan uusista palveluista Kaupan Liiton sivuilta.

**********************************************

K-market Ruoholahti testaa ruuan verkkokauppaa

Kyseessä on pilottikokeilu, jonka aikana on tarkoitus testata ja kehittää verkkokauppapalveluja. Kokeilun ulkopuolella ovat ainoastaan alkoholi- ja tupakkatuotteet, muutoin saatavilla ovat kaikki K-market Ruoholahden tuotteet.
Lue lisää verkkokauppakokeilusta tästä!
Voit myös tutustua verkkokauppaan tästä!